Air on production lines of a meat processing plant as a source of microbial contamination
Breza-Boruta, Barbara ; Szala, Beata ; Kroplewska, Magdalena
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2016.461.04 ; oai:dbc.wroc.pl:36605
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 461
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
30 mar 2017
1 867
1856
https://dbc.wroc.pl/publication/40293
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Powietrze na liniach produkcyjnych zakładu mięsnego jako źródło zanieczyszczenia mikrobiologicznego | 11 cze 2022 |
Marosz, Agata Breza-Boruta, Barbara Kroplewska, Magdalena
Breza-Boruta, Barbara Kroplewska, Magdalena Pastewska, Agata Szala, Beata
Kroplewska, Magdalena Paluszak, Zbigniew Breza-Boruta, Barbara Marosz, Agata
Breza-Boruta, Barbara Gwardzik, Judyta
Badura, Marek Szczurek, Andrzej. Promotor
Sobolczyk, Justyna (1982- ) Rodziewicz, Anna (1945- ). Promotor
Szymańska, Elżbieta Jadwiga