Engineering Sciences And Technologies
Janiak, Eliza ; Orzechowska-Przybyła, Kamila ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20), s. 43-58
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.1.04 ; oai:dbc.wroc.pl:36960
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jul 5, 2017
317
309
https://dbc.wroc.pl/publication/40879
Edition name | Date |
---|---|
Analysis of knowledge and consumer preferences in the field of organic food | Jun 11, 2022 |
Bryła, Paweł
Bryła, Paweł
Wojciechowska-Solis, Julia Soroka, Andrzej
Lesiów, Tomasz Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina
Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina Lesiów, Tomasz
Soboń, Magdalena Rudawska, Iga Bąkowska, Sylwia
Włodarczyk, Katarzyna