Engineering Sciences And Technologies
Rusek, Anna ; Biazik, Ewa ; Lesiów, Tomasz
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.3.08 ; oai:dbc.wroc.pl:37286
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 3 (22)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Sep 13, 2017
227
232
https://dbc.wroc.pl/publication/41358
Edition name | Date |
---|---|
Analysis and estimation of the application of selected sweeteners used in food by consumers. Part 1 | Jun 11, 2022 |
Rusek, Anna Biazik, Ewa Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Jankojć, Adrian Lesiów, Tomasz Biazik, Ewa
Dysz, Karolina Krasnowska, Grażyna
Firek, Anna Dziadkowiec, Joanna M.
Koniec, Aleksandra Krzywonos, Małgorzata
Urban, Stanisław Michałowska, Mariola