Engineering Sciences And Technologies
Rusek, Anna ; Biazik, Ewa ; Lesiów, Tomasz
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.3.08 ; oai:dbc.wroc.pl:37286
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 3 (22)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
13 wrz 2017
227
231
https://dbc.wroc.pl/publication/41358
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Analysis and estimation of the application of selected sweeteners used in food by consumers. Part 1 | 11 cze 2022 |
Rusek, Anna Biazik, Ewa Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Jankojć, Adrian Lesiów, Tomasz Biazik, Ewa
Dysz, Karolina Krasnowska, Grażyna
Firek, Anna Dziadkowiec, Joanna M.
Koniec, Aleksandra Krzywonos, Małgorzata
Urban, Stanisław Michałowska, Mariola