Engineering Sciences And Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies; 2017; Nr 2 (25); s. 69-70
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2017.2.05 ; oai:dbc.wroc.pl:41260
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 2 (25)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
4 cze 2018
345
332
https://dbc.wroc.pl/publication/51698
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Informacja o podręczniku Kultura bezpieczeństwa żywności. Istota i narzędzia pomiaru. Autor Małgorzata Z. Wiśniewska | 11 cze 2022 |
Czernyszewicz, Eugenia
Czernyszewicz, Eugenia Kwiatkowska, Katarzyna Kopiński, Łukasz