Ocena jakości i autentyczności sosów pesto dostępnych na polskim rynku
Śmiechowska, Maria ; Sanocka, Magdalena
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2024, Nr 40, s. 62-71
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2024.40.06 ; oai:dbc.wroc.pl:136996
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 cze 2025
18 cze 2025
164
https://dbc.wroc.pl/publication/175758
| Edition name | Date |
|---|---|
| Assessment of the Quality and Authenticity of Pesto Sauces Available on the Polish Market | 18 cze 2025 |
Śmiechowska, Maria Drozd, Monika
Kula, Sławomir Śmiechowska, Maria
Kula, Sławomir Śmiechowska, Maria
Witt, Paulina Śmiechowska, Maria
Śmiechowska, Maria Newerli-Guz, Joanna Lesiów, Tomasz. Redaktor
Obal, Magdalena Lesiów, Tomasz Śmiechowska, Maria