Difficulties of system HACCP functioning and overcoming difficulties in a chosen bakery plant
Kmiećkowiak, Aleksandra ; Lesiów, Tomasz
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 72-100
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 57 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Oct 29, 2024
Jan 30, 2013
3 990
3987
https://dbc.wroc.pl/publication/21276
Edition name | Date |
---|---|
Trudności związane z funkcjonowaniem systemu HACCP i sposoby ich przezwyciężania w wybranym zakładzie piekarniczym | Oct 29, 2024 |
Waligóra, Łukasz Lesiów, Tomasz
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz
Kmiećkowiak, Aleksandra Lesiów, Tomasz
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Pawlak, Wioleta Lesiów, Tomasz
Obal, Magdalena Lesiów, Tomasz Śmiechowska, Maria
Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina Lesiów, Tomasz