Evaluation of the recipe composition of ready-to-eat pasteurized dinner dishes
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 2 (29), s. 9-20
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2018.2.01 ; oai:dbc.wroc.pl:72787
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 2 (29)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Sep 17, 2019
201
https://dbc.wroc.pl/publication/140886
Edition name | Date |
---|---|
Ocena składu recepturowego dań obiadowych readyto- eat poddanych pasteryzacji | Jun 11, 2022 |
Szyszka, Adam Paszkiewicz, Bogdan Wośko, Mateusz Tłaczała, Marek Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Szyszka, Adam Paszkiewicz, Bogdan Paszkiewicz, Regina Tłaczała, Marek Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja