Sensory quality of top-fermented light beers brewed homey and commercially
Lutosławski, Krzysztof ; Olędzki, Remigiusz ; Kiebel, Łukasz
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2018.542.06 ; oai:dbc.wroc.pl:72909
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
24 wrz 2019
378
https://dbc.wroc.pl/publication/141015
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Jakość sensoryczna piw jasnych górnej fermentacji produkcji domowej i komercyjnej | 11 cze 2022 |
Łyczko Jacek Szumny, Antoni. Promotor
Olędzki, Remigiusz
Olędzki, Remigiusz
Olędzki, Remigiusz
Olędzki, Remigiusz Hristova, Aleksandra
Podeszwa, Tomasz Harasym, Joanna Czerniecki, Piotr Kopacz, Magdalena
Harasym, Joanna Olędzki, Remigiusz Pietkiewicz, Jerzy Jan