Słowińska, Magdalena ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 1 (32), s. 39-57
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2019.1.03 ; oai:dbc.wroc.pl:109607
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 1 (32)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
16 kwi 2021
386
https://dbc.wroc.pl/publication/151933
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Preferencje i zachowania turystów krajowych na rynku gastronomicznym na przykładzie Wrocławia | 11 cze 2022 |
Słowińska, Magdalena
Witkowska, Marta Lesiów, Tomasz
Piasecka, Agata Lesiów, Tomasz
Orkusz, Agnieszka Hapanowicz, Jerzy
Chrapczyńska, Beata Matysiak, Dorota Chrapczyńska, Beata. Redakcja Świrad, Małgorzata. Redakcja