Changes in fruit and vegetables in the logistical chain and methods to prevent them. Part 1
Tarapata, Karolina ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37, s. 182-205
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2021.37.11 ; oai:dbc.wroc.pl:116445
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Aug 22, 2022
Aug 2, 2022
2 963
https://dbc.wroc.pl/publication/155408
Edition name | Date |
---|---|
Zmiany zachodzące w owocach i warzywach w łańcuchu logistycznym i sposoby ich ograniczania. Część 1 | Aug 22, 2022 |
Bortnowska, Grażyna Lesiów, Tomasz. Redaktor
Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina Lesiów, Tomasz
Frankowska, Marzena Czyżycki, Rafał
Popowicz, Radosław Lesiów, Tomasz
Majerska, Joanna Figiel, Adam. Promotor
Jaźwiec, Bartosz Stępień, Bogdan (1963- ). Promotor