Obiekt

Tytuł: Możliwości wykorzystania wiedzy o nabywcy w doskonaleniu procesów w łańcuchu dostaw na przykładzie sektora farmaceutycznego

Tytuł odmienny:

Possibilities of using knowledge about a purchaser in improving the processes in the chain of supply on the basis of pharmaceutical sector

Autor:

Kobyłko, Grzegorz

Opis:

Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 151, s. 334-343

Abstrakt:

W ostatnich latach rynek dystrybucji leków w Polsce podlegał radykalnym przeobrażeniom, szczególne znaczenie miały procesy konsolidacji, które wynikały ze zmiany warunków konkurowania. W opracowaniu zwraca się uwagę, iż wymogiem konkurowania jest ciągłe doskonalenie łańcucha dostaw. Punktem wyjścia dla tych procesów jest zdefiniowanie wartości konsumenckiej. Autor przedstawił własne wyniki badań przeprowadzonych w polskich aptekach.

Wydawca:

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2011

Typ zasobu:

artykuł

Identyfikator zasobu:

oai:dbc.wroc.pl:123966

Język:

pol

Powiązania:

Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 151 ; Orientacja na klienta jako kryterium doskonałości

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Źródło finansowania:

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Edukacji i Nauki (SONB/SP/546390/2022). Tytuł projektu: Upowszechnienie zawartości czasopisma Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

26 paź 2023

Data dodania obiektu:

21 wrz 2023

Liczba wyświetleń treści obiektu:

32

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dbc.wroc.pl/publication/162273

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji