Importance and Application of Whey Protein Components
Chrzanowska, Józefa ; Dąbrowska, Anna ; Nowak, Marek
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39, s. 32-51
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2023.39.03 ; oai:dbc.wroc.pl:125899
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
14 lut 2024
9 lut 2024
65
https://dbc.wroc.pl/publication/164587
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Znaczenie i wykorzystanie białkowych składników serwatki | 14 lut 2024 |
Wilimowska, Zofia. Redakcja
Bromeis, Theodor (1823-1865)
Bromeis, Theodor (1823-1865)
Bielicki, Stanisław (1657-1718)
Gelarowski, Bonawentura ( -ante 1727)
Młodzianowski, Tomasz (1622-1686)