Applying the Quality Management Systems and Competitiveness in the Food Industry Enterprises
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 137-142
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
28 lip 2025
28 cze 2025
14
https://dbc.wroc.pl/publication/176071
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Stosowanie systemów zarządzania jakością a konkurencyjność przedsiębiorstw przemysłu spożywczego | 28 lip 2025 |