Food Production Competitiveness in the Globalisation Process
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 332-338
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Jul 28, 2025
Jul 3, 2025
13
https://dbc.wroc.pl/publication/176203
| Edition name | Date |
|---|---|
| Konkurencyjność produkcji żywności w warunkach globalizacji | Jul 28, 2025 |
Spychalski, Grzegorz
Spychalski, Grzegorz
Machowska-Szewczyk, Małgorzata Sompolska-Rzechuła, Agnieszka Spychalski, Grzegorz