Chosen Factors Forming Retail Prices of Meat and Pigs and Poultry Products
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 179-187
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
28 lip 2025
1 lip 2025
78
https://dbc.wroc.pl/publication/176139
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Wybrane czynniki kształtujące ceny detaliczne mięsa oraz przetworów wieprzowych i drobiowych | 28 lip 2025 |
Olszańska, Anna
Olszańska, Anna Urban, Stanisław. Promotor
Olszańska, Anna
Olszańska, Anna