Porkers Processing Sector in Podkarpackie Province after the Accession of Poland to European Union
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 345-349
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
28 lip 2025
4 lip 2025
5
https://dbc.wroc.pl/publication/176216
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Przetwórstwo żywca wieprzowego na Podkarpaciu po wejściu Polski do Unii Europejskiej | 28 lip 2025 |
Kusz, Dariusz Stec, Artur
Kilar, Janusz Kusz, Dariusz Stec, Artur
Stec, Artur
Stec, Artur