Nowicki, Paweł ; Sikora, Tadeusz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4), s. 33-43
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
18 lip 2013
1 246
https://dbc.wroc.pl/publication/25253
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Realizacja założeń zasad GMP/GHP i systemu HACCP oraz samoocena poziomu wiedzy pracowników barów bistro | 18 paź 2019 |
Sitarz, Sławomir Janczar-Smuga, Małgorzata
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Górska, Katarzyna Janczar-Smuga, Małgorzata
Żbikowska, Anna Mendryk, Agata Onacik-Gür, Sylwia Marciniak-Łukasiak, Katarzyna Szymańska, Iwona
Kroplewska, Magdalena Paluszak, Zbigniew Breza-Boruta, Barbara Marosz, Agata
Forlicz, Maria Rólczyński, Tomasz Markiewicz-Patkowska, Julita