Principle of innovative smart packing operation in food industry. Review paper
Cichoń, Mateusz ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 9-32
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
26 mar 2014
2 659
https://dbc.wroc.pl/publication/26966
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zasada działania innowacyjnych opakowań inteligentnych w przemyśle żywnościowym. Artykuł przeglądowy | 18 paź 2019 |
Fietz, Magdalena Lesiów, Tomasz
Sykut, Barbara Kowalik, Konrad Droździel, Paweł
Pustelny, Tadeusz Maciak, Erwin Opilski, Zbigniew Bednorz, Mateusz Gaj, Miron. Redakcja
Białek, Beata Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Sahu, Sourabh Ali, Jalil Singh, Ghanshyam Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Wierzbowska, Katarzyna Adamowicz, Bogusława Mazet, Lionel Brunet, Jerome Pauly, Alain Bideux, Luc Varenne, Christelle Berry, Laure Germain, Jean-Paul Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Novikov, Alexander F. Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Wu, Bin Wang, Qing-Kang Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja