Marketing research use in creating innovations on functional food market
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2016.460.03 ; oai:dbc.wroc.pl:36548
Badania marketingowe a potrzeby informacyjne podmiotów decyzyjnych na współczesnym rynku ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 460
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
27 mar 2017
709
695
https://dbc.wroc.pl/publication/40235
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wykorzystanie badań marketingowych w kreowaniu innowacji na rynku żywności funkcjonalnej | 11 cze 2022 |
Olejniczak, Magdalena
Olejniczak, Magdalena
Dąbrowski, Dariusz
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Olędzki, Remigiusz Hristova, Aleksandra