Assessment of antioxidant properties of perry fermented beverage
Witt, Paulina ; Śmiechowska, Maria
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2017.494.19 ; oai:dbc.wroc.pl:41218
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 494
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
22 maj 2018
539
535
https://dbc.wroc.pl/publication/49716
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Ocena właściwości przeciwutleniających napojów fermentowanych typu perry | 11 cze 2022 |
Jarco, Sylwia Pilawa, Barbara Ramos, Paweł
Błaszczyk, Jolanta Kucharczyk, Monika Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Zimny, Sylwia Krzywonos, Małgorzata
Prusinowska, Renata Śmigielski, Krzysztof
Olędzki, Remigiusz
Turkiewicz Igor Wojdyło, Aneta. Promotor
Ładoński, Wiesław (1947- ) Błaszków, Władysław. Promotor
Hrebień-Filisińska, Agnieszka M. Filisiński, Adam Lesiów, Tomasz. Redaktor