Wykorzystanie cukinii i dodatku owoców cytrusowych do produkcji dżemów
Przybylska, Sylwia ; Przybylski, Damian ; Lindorf, Krzysztof
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2022, Nr 38, s. 186-204
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2022.38.11 ; oai:dbc.wroc.pl:120608
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2022, Nr 38
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Dec 2, 2024
Mar 28, 2023
138
https://dbc.wroc.pl/publication/158868
Edition name | Date |
---|---|
Use of Courgette and Added Citrus Fruit for Jam Production | Dec 2, 2024 |
Przybylska, Sylwia Przybylski, Piotr Lesiów, Tomasz. Redaktor