The attempt to identificate the profile of potential meat consumer in the face of risk information
Radzymińska, Monika ; Jakubowska, Dominika
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 151 ; Orientacja na klienta jako kryterium doskonałości
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
6 paź 2023
21 wrz 2023
17
https://dbc.wroc.pl/publication/162287
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Próba zidentyfikowania profilu potencjalnego nabywcy mięsa w obliczu informacji o zagrożeniu | 6 paź 2023 |
Brzezińska, Justyna Maciejewski, Grzegorz
Jajuga, Teresa (1954- ) Pluta, Wiesław. Promotor
Marcinkowska, Elżbieta Sawicka, Joanna Stronczek, Anna
Stompór-Świderska, Jagoda
Szpara, Agnieszka
Seweryn, Renata
Kozioł, Kacper
Bombol, Małgorzata Sobocińska, Magdalena. Redakcja