Conditions of Competitiveness Increase of Pig Production in Poland
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 405-410
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Jul 28, 2025
Jul 5, 2025
8
https://dbc.wroc.pl/publication/176229
| Edition name | Date |
|---|---|
| Uwarunkowania wzrostu konkurencyjności produkcji żywca wieprzowego w Polsce | Jul 28, 2025 |
Szymańska, Elżbieta
Szymańska, Elżbieta
Szymańska, Elżbieta
Szymańska, Elżbieta
Szymańska, Anna Zalewska, Elżbieta