Review of the aromas' production methods applied in food aromatization
Bogacz-Radomska, Ludmiła ; Pietkiewicz, Jerzy Jan
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 124-140
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 57 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
29 paź 2024
30 sty 2013
5 027
5023
https://dbc.wroc.pl/publication/21279
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Przegląd metod otrzymywania aromatów stosowanych do aromatyzowania żywności | 29 paź 2024 |
Górska, Katarzyna Pietkiewicz, Jerzy Jan
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Olędzki, Remigiusz Hristova, Aleksandra
Kopeć, Wiesław (1955- ). Redakcja Korzeniowska, Małgorzata (1975- ). Redakcja Ambrozik-Haba, Jagoda
Krasnowska, Grażyna. Redakcja Salejda, Anna M. Redakcja Árvay, Július
Janczar-Smuga, Małgorzata Pietkiewicz, Jerzy Jan Bogacz-Radomska, Ludmiła
Gudaszewski, Tadeusz Miler, Kazimierz. Promotor