Technological functions and characteristic of food acids
Górska, Katarzyna ; Pietkiewicz, Jerzy Jan
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 141-158
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 57 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
29 paź 2024
30 sty 2013
10 896
10901
https://dbc.wroc.pl/publication/21280
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Funkcje technologiczne i charakterystyka kwasów dodawanych do żywności | 29 paź 2024 |
Bogacz-Radomska, Ludmiła Pietkiewicz, Jerzy Jan
Harasym, Joanna Olędzki, Remigiusz Pietkiewicz, Jerzy Jan
Olędzki, Remigiusz Hristova, Aleksandra
Kopeć, Wiesław (1955- ). Redakcja Korzeniowska, Małgorzata (1975- ). Redakcja Ambrozik-Haba, Jagoda
Okulus Marta Gliszczyńska, Anna. Promotor
Kęsek-Woźniak Marzena Szulc, Tadeusz (1942- ). Promotor Zielak-Steciwko, Anna. Promotor pomocniczy
Kałuża-Haładyn Andrea Jamroz, Elżbieta. Promotor Jerzykiewicz, Maria. Promotor pomocniczy
Proskura, Witold Stanisław (1987- ) Dybus, Andrzej (1972- ). Promotor