Siemianowski, Krzysztof ; Lis, Anna ; Bohdziewicz, Krzysztof ; Szpendowski, Jerzy
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 3 (18), s. 56-63
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.3.05 ; oai:dbc.wroc.pl:31977
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 3 (18)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Apr 11, 2016
493
https://dbc.wroc.pl/publication/35231
Edition name | Date |
---|---|
Porównanie wybranych cech tekstury skrzepu kwasowego otrzymanego z mleka pasteryzowanego i mleka mikrofiltrowanego | Jun 11, 2022 |
Tolik, Dominika
Siemianowski, Krzysztof Tońska, Elżbieta Lis, Anna Szpendowski, Jerzy
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy Bohdziewicz, Krzysztof Kołakowski, Piotr Żylińska, Joanna Bardowski, Jacek K.
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Szpendowski, Jerzy Siemianowski, Krzysztof
Dolik, Kamil Kubiak, Mariusz S.
Lis, Anna Maria