Siemianowski, Krzysztof ; Lis, Anna ; Bohdziewicz, Krzysztof ; Szpendowski, Jerzy
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 3 (18), s. 56-63
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.3.05 ; oai:dbc.wroc.pl:31977
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 3 (18)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
11 kwi 2016
493
https://dbc.wroc.pl/publication/35231
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Porównanie wybranych cech tekstury skrzepu kwasowego otrzymanego z mleka pasteryzowanego i mleka mikrofiltrowanego | 11 cze 2022 |
Tolik, Dominika
Siemianowski, Krzysztof Tońska, Elżbieta Lis, Anna Szpendowski, Jerzy
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy Bohdziewicz, Krzysztof Kołakowski, Piotr Żylińska, Joanna Bardowski, Jacek K.
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Szpendowski, Jerzy Siemianowski, Krzysztof
Dolik, Kamil Kubiak, Mariusz S.
Lis, Anna Maria