Proceeding with allergens as an element of quality management in food factories
Zimny, Sylwia ; Błaszczyk, Jolanta ; Kucharczyk, Monika ; Seruga, Przemysław ; Piekara, Agnieszka ; Krzywonos, Małgorzata
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2016.461.22 ; oai:dbc.wroc.pl:36623
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 461
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
5 kwi 2017
6 210
6171
https://dbc.wroc.pl/publication/40325
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Postępowanie z alergenami jako element zarządzania jakością w zakładach spożywczych | 11 cze 2022 |
Błaszczyk, Jolanta Kucharczyk, Monika Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Zimny, Sylwia Krzywonos, Małgorzata
Piekara, Agnieszka Kucharczyk, Monika Błaszczyk, Jolanta Seruga, Przemysław Zimny, Sylwia Krzywonos, Małgorzata
Kucharczyk, Monika Błaszczyk, Jolanta Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Zimny, Sylwia Krzywonos, Małgorzata
Kucharczyk, Monika Krzywonos, Małgorzata Błaszczyk, Jolanta Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Zimny, Sylwia Borowiak, Daniel
Wilk, Marta Krzywonos, Małgorzata Seruga, Przemysław Kucharczyk, Monika Borowiak, Daniel
Kucharczyk, Monika Krzywonos, Małgorzata Wilk, Marta Seruga, Przemysław Borowiak, Daniel