Selection of customers with the use of AHP method on the example of a company from the food sector
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 151 ; Orientacja na klienta jako kryterium doskonałości
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Sep 21, 2023
Sep 21, 2023
18
https://dbc.wroc.pl/publication/162291
Edition name | Date |
---|---|
Wybór klientów metodą AHP (Analytic Hierarchy Process) na przykładzie przedsiębiorstwa z branży spożywczej | Sep 21, 2023 |
Krzepicka, Alicja
Becker, Jarosław Stankiewicz, Monika
Łada, Monika
Domagała, Michał Łakoma, Agnieszka Piwoni-Krzeszowska, Estera
Grębosz-Krawczyk, Magdalena Otto, Jacek Sobocińska, Magdalena. Redakcja
Stolarska, Monika Mańko, Kamila
Wójcik, Grażyna Paulina