Review of the aromas' production methods applied in food aromatization
Bogacz-Radomska, Ludmiła ; Pietkiewicz, Jerzy Jan
Seria: Nauki Inżynierskie i Technologie 1
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics ; Nauki Inżynierskie i Technologie
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Oct 30, 2023
Jan 30, 2013
5 005
5001
https://dbc.wroc.pl/publication/21279
Górska, Katarzyna Pietkiewicz, Jerzy Jan
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Olędzki, Remigiusz Hristova, Aleksandra
Kopeć, Wiesław (1955- ). Redakcja Korzeniowska, Małgorzata (1975- ). Redakcja Ambrozik-Haba, Jagoda
Krasnowska, Grażyna. Redakcja Salejda, Anna M. Redakcja Árvay, Július
Janczar-Smuga, Małgorzata Pietkiewicz, Jerzy Jan Bogacz-Radomska, Ludmiła
Gudaszewski, Tadeusz Miler, Kazimierz. Promotor