Właściwości fizykochemiczne mąki i skrobi otrzymanych z różnych odmian komosy
Rożnowski, Jacek ; Przetaczek-Rożnowska, Izabela
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39, s. 1-13
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2023.39.01 ; oai:dbc.wroc.pl:125810
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
29 sty 2024
29 sty 2024
70
https://dbc.wroc.pl/publication/164482
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Physicochemical Properties of Flour and Starch Obtained from Various Quinoa Varieties | 29 sty 2024 |
Bortnowska, Grażyna
Wilczak, Aleksandra Zięba, Tomasz. Promotor
Meisel Marta Kapelko-Żeberska, Małgorzata. Promotor Spychaj, Radosław. Promotor pomocniczy
Gałecka, Katarzyna Komorowska, Małgorzata. Promotor Detyna, Jerzy. Promotor
Domian, Ewa Świrydow, Ewa Cenkier, Jan
Fabisiak, Kazimierz Szreiber, Maciej Uniszkiewicz, Cezary Runka, Tomasz Kasprowicz, Dobrosława Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Stefaniuk, Ireneusz Rogalska, Iwona Suchocki, Andrzej Berkowski, Marek Cieniek, Bogumił Potera, Piotr Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Padlyak, Bohdan Ryba-Romanowski, Witold Lisiecki, Radosław Pieprzyk, Bożena Drzewiecki, Adam Adamiv, Volodymyr Burak, Yaroslav Teslyuk, Ihor