The use of pseudocereals for the production of gluten-free beer
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 92-102
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
31 mar 2014
1 670
https://dbc.wroc.pl/publication/26994
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wykorzystanie pseudozbóż do wytwarzania piwa bezglutenowego | 18 paź 2019 |
Kaim, Urszula Harasym, Joanna
Rutkowska, Weronika Podeszwa, Tomasz
Podeszwa, Tomasz Rutkowska, Weronika
Zys, Angelika Garncarek, Zbigniew
Ociepa, Ewa Lach, Joanna Winnicki, Tomasz. Redakcja