Szpendowski, Jerzy ; Siemianowski, Krzysztof
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
31 mar 2014
3 135
https://dbc.wroc.pl/publication/26998
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Właściwości odżywcze i funkcjonalne oraz zastosowanie kazeinianów w przetwórstwie spożywczym | 18 paź 2019 |
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy Bohdziewicz, Krzysztof Kołakowski, Piotr Żylińska, Joanna Bardowski, Jacek K.
Reszka, Adrianna Lesiów, Tomasz Mońka, Jerzy
Wesołowska-Trojanowska, Marta Targoński, Zdzisław
Smolińska, Julia Książek, Ewelina
Błaszczyk, Tomasz
Przybylska, Sylwia Przybylski, Piotr Lesiów, Tomasz. Redaktor