The effect of heat treatment method on colour and organoleptic properties of selected vegetables
Kowalewicz, Marcin ; Narwojsz, Agnieszka ; Gilewicz, Katarzyna ; Danowska-Oziewicz, Marzena
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2016.461.09 ; oai:dbc.wroc.pl:36610
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 461
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
31 mar 2017
2 092
2071
https://dbc.wroc.pl/publication/40298
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ sposobu obróbki cieplnej na barwę i cechy organoleptyczne wybranych warzyw | 11 cze 2022 |
Pomianowski, Janusz Żmijewski, Tomasz Mozolewski, Wacław
Tarnowska, Agnieszka
Bortnowska, Grażyna Lesiów, Tomasz. Redaktor
Pukszta, Tomasz
Tarapata, Karolina Lesiów, Tomasz