Food labeling with regard to its antioxidant properties
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 80-91
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
31 mar 2014
1 117
https://dbc.wroc.pl/publication/26993
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Znakowanie żywności pod względem wartości antyoksydacyjnej | 18 paź 2019 |
Olędzki, Remigiusz
Górska, Katarzyna Janczar-Smuga, Małgorzata
Derewiaka, Dorota Sobieraj, Emilia Drużyńska, Beata Kowalska, Jolanta Wołosiak, Rafał Ciecierska, Marta Majewska, Ewa
Drewiaka, Dorota Sobieraj, Emilia Drużyńska, Beata Kowalska, Jolanta Wołosiak, Rafał Ciecierska, Marta Majewska, Ewa
Teleszko, Mirosława (1984- ) Wojdyło, Aneta. Promotor
Olędzki, Remigiusz
Olędzki, Remigiusz